În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

...şi la sfârşit a mai rămas coşmarul

...şi la sfârşit a mai rămas coşmarul

Pagini: 384

Format: 10,5 x 18

An aparitie: 2010

ISBN: 978-973-645-380-9


 
Pret in librarii:
27,94 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
25,15 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
...şi la sfârşit a mai rămas coşmarul

Romanul horror al lui Oliviu Crâznic se bazează pe cronici medievale.

Acţiunea cărţii se petrece în Castelul Ultimelor Turnuri, unde lucrurile merg cu adevărat Rău.

Invitat la nunta unei necunoscute într-un castel bântuit de diavol, nobilul decăzut Arthur de Seragens se trezeşte prins într-o îngrozitoare plasă a nebuniei, trădării şi crimei.

În vreme ce oaspeţii mor misterios în jurul lui, unul după altul, seceraţi de un duşman inuman, Arthur întrezăreşte cu groază cum laţul se strânge în jurul singurei persoane de care i-a păsat vreodată, superba Adrianna de Valois, tânăra fiică a întunecatului şi temutului şef al Poliţiei. 

Tulburat și îndrăgostit, Arthur se vede astfel nevoit să încheie o alianţă fragilă şi controversată cu cei mai puternici dintre supravieţuitori, care au început deja o anchetă în întuneric, împreună, dar suspectându-se unii pe alţii: vicontele de Vincennes, prietenul din copilărie al lui Arthur, versat în intrigile de salon, logician şi vânător iscusit; baronul german Von Walter Călătorul, ale cărui peregrinări prin locuri uitate de lume l-au adus de atâtea ori în faţa unor adevăruri de neîndurat; frumoasa şi imorala Giulianna Sellini, despre care se spune, în şoaptă, că i-a sedus deodată pe Dumnezeu şi pe Diavol; fostul preot Huguet de Castlenove, acum un spadasin periculos, al cărui drum presărat cu cadavre duce la o amantă misterioasă; ducele de Chalais, puternic şi crud stăpânitor al ţinutului, rafinat, arătos şi incapabil de a-şi stăpâni pornirile violente; şi, mai ales, bărbatul care conduce investigaţia şi de care se tem toţi, căci o singură vorbă a lui poate duce la arderea pe rug – Albert de Guy, inchizitorul.

 

Vă prezentăm cronica Emei Stere:
http://www.bewhere.ro/carte/si-la-sfarsit-a-mai-ramas-cosmarul-oliviu-craznic-2528
 
Oliviu Crâznic
Născut la 1 noiembrie 1978 în Lupeni, judeţul Hunedoara, Oliviu Crâznic a absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Bucureşti şi este licenţiat în Instituţii de Drept penal şi Instituţii de Drept civil la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti. A urmat cursurile de formare a mediatorilor, organizate de Asociaţia „Pro Medierea”, iar din 2002 este consilier juridic şi membru al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România.
Pe 28 mai 2011, lui Oliviu Crâznic i s-a înmânat Premiu Galileo pentru Cel mai bun volum publicat în 2010
În 2012 Oliviu Crâznic a fost onorat cu  Premiul Societăţii Europene de Science-Fiction şi Fantasy Eurocon Encouragement Award.


Varianta electronică poate fi comandată aici: www.elefant.ro

 

...--i-la-sf--r--it-a-mai-r--mas-co--marul

Ultimele vanzari

Cele mai vandute