În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Bijuteriile Josephinei Dengel

Bijuteriile Josephinei Dengel

Pagini: 112

Format: 13x20

An aparitie: 2017

ISBN: 978-973-645-833-0


 
Pret in librarii:
18,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
16,20 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Bijuteriile Josephinei Dengel

 

 


Titlul reflectă esența acestei cărți ușor de lecturat – amintiri nostalgice înșirate pe filele cărții precum bijuteriile unei doamne. În carte se regăsesc o serie de povestioare ușoare, care au rămas în memoria scriitoarei sub forma unor emoții plăcute pe care ține să le împărtășească cititorilor săi. Sunt întâmplări pozitive, ce stârnesc o stare de bine, de destindere, și încurajează plăcerea de a citi.


Autoarea, Tatiana Mărgescu, se descrie pe sine drept o răsfățată a sorții,  înconjurată de dragoste părintească și de bunăstare materială. Și totuși, unele regrete sunt inevitabile.

„Am avut norocul să mă nasc într-o familie cu oarecare posibilități materiale, nu am fost răsfățată, dar nu mă pot plânge că n-am avut parte de îngrijire bună și, mai ales, de multă dragoste din partea părinților, respectiv a bunicilor materni. Practic, nu mi-a lipsit nimic, atât în copilărie, în adolescență, cât și bună parte din anii tinereții; și totuși… cum se zice, omul nu este niciodată pe deplin mulțumit cu ce are, respectiv am rămas cu nostalgia că nu am purtat niciodată (ca alți copii) pantofiori din lac negru cu baretă, asortați cu ciorapi de bumbac fin de culoare albă.”

bijuteriile-josephinei-dengel

Ultimele vanzari

Cele mai vandute