Cum să argumentezi ca să câștigi

Colectia: Zodiac
Cum să argumentezi ca să câștigi

Pagini: 376

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2006

ISBN: 978-973-645-287-1


 
 
nedisponibil
 
Cum să argumentezi ca să câștigi

Acasă, la serviciu, la tribunal, oriunde, oricând

 

„Cum să argumentezi ca să câstigi de fiecare dată este mai mult decât o carte despre pledoarie. Este un principiu după care să-ţi trăiesti viaţa.” (Larry King)

Volumul lui Gerry Spence este un manual de retorică, oratorie, persuasiune. Cartea începe cu descrierea situaţiilor în care argumentarea e necesară şi a indiciilor care ajută la formularea unei argumentări convingătoare. Sunt prezentate apoi tehnicile pe care le folosesc adevăraţii maeştri ai persuasiunii, iar în capitolul final sunt descrise tehnicile argumentative ce pot fi folosite în relaţiile de cuplu, în relaţiile cu copiii şi cu colegii de serviciu.

 

Gerry Spence este un renumit avocat din Statele Unite ale Americii. Avocatul şi scriitorul născut în 1929, deţine recordul la numărul de procese de milioane de dolari câştigate la rând. Nu a pierdut niciodată un proces penal judecat de o curte cu juri, iar cazurile sale au devenit notorii. Spence a fost corespondentul NBC TV în timpul procesului O.J. Simpson şi a fost des invitat la emisiunea „Larry King Live”.

cum-s---argumentezi-ca-s---c----tigi

Ultimele vanzari

Cele mai vandute