În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Degetul pe rană și alte dezintoxicări antipolitice

Degetul pe rană și alte dezintoxicări antipolitice

Pagini: 272

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2011

ISBN: 978-973-645-422-6


 
Pret in librarii:
27,94 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
25,15 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Degetul pe rană și alte dezintoxicări antipolitice

Critic neiertător al disfuncțiilor unei societăți în tranziție, Cristian Bădiliță pune cu precizie degetul pe răni nevindecate, din toate ariile de manifestare a corupției, de la cea politică și economică, omniprezente, până la cea intelectuală, încă și mai gravă.

Poți să-l admiri pe Cristian Bădiliță.

Poți să-l detești. Un singur lucru este imposibil: să-l ignori.

 

Cristian Bădiliță

Cristian Bădiliță, n. 1968. Istoric al creștinismului timpuriu, eseist, poet. Doctor al Universității Paris IV-Sorbona cu teza Métamorphoses de l'Antichrist chez les Pères de l'Eglise (Paris, Beauchesne, 2005, premiul Salomon Reinach al Asociației Eleniștilor din Franța; trad. românească, Polirom, 2006). Coordonator al traducerii Septuagintei în cadrul New Europe College, București. Realizează o traducere comentată a Noului Testament în românește. Conduce revista de informație și analiză cultural-religioasă Oglindanet (www.oglindanet.ro). Coordonează colecția „Pontus Euxinus” la Editura Beauchesne din Paris. Colaborări, cursuri și conferințe în România, Franța, Italia.

 

Varianta electronică poate fi comandată aici: www.elefant.ro

 

degetul-pe-ran-----i-alte-dezintoxic--ri-antipolitice

Ultimele vanzari

Cele mai vandute