Dincolo de farmecul nopții

Dincolo de farmecul nopții

Pagini: 256

Format: 13x20cm

An aparitie: 2017

ISBN: 978-973-645-843-9


 
Pret in librarii:
28,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
25,20 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Dincolo de farmecul nopții

    Născut în București la 5 octombrie 1949.
    A absolvit Facultatea de Actorie a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale (IATC) în 1971.
    1971 - 1980 actor la "Teatrul de Stat", Constanța, "Teatrul de Stat", Sibiu, și la "Teatrul Mic", București.  Este stabilit în Germania din vara anului 1980.  

     1980 - 1995 crainic, redactor și redactor-șef adjunct al Redacției Știri din Departamentul Românesc al postului de radio Europa Liberă, RFE-RL Inc. München, sub pseudonimul Horia Costescu.
   La desființarea Europei Libere, după șaisprezece ani de ziaristică, Andi Ștefănescu s-a reîntors la teatru și film și s-a așezat uneori și la masa de scris. Printre altele, a jucat în Paulas Geheimnis, 2007, Germania, Regia: Gernot Krää; Les Métamorphoses, Abbey of Neumünster Cultural Exchange Center, 2007, Luxemburg, Regia: Silviu Purcărete; Undeva la Palilula, 2011, România, Regia: Silviu Purcărete. A tradus în românește Homo Sovieticus de Alexander Zinoviev, a scris câteva scenarii de film și o piesă de teatru, iar acum pregătește un volum de versuri. În 2017 a terminat Dincolo de farmecul nopții, carte în curs de apariție la Editura Vremea.
    Andi Ștefănescu trăiește într-un sat din Alpii bavarezi, în apropiere de München, împreună cu soția sa, poeta Crisula Ștefănescu. Fiica lor, Beatrice Monella Kaplan, este producătoare de film în Statele Unite.

 

   Scrisă alert, în decupaje cinematografice, cartea pune în scenă figuri ale nopții bucureștene, compunându-le într-o intrigă nu numai senzațională, ci și absolut veridică. O carte pentru cititorii de literatură bună și pentru cei care iubesc aventura și suspansul.

dincolo-de-farmecul-nop--ii

Ultimele vanzari

Cele mai vandute