În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Frățiorul și Karlsson de pe acoperiș

Frățiorul și Karlsson de pe acoperiș

Pagini: 136

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2007

ISBN: 978-973-645-285-7


 
 
nedisponibil
 
Frățiorul și Karlsson de pe acoperiș

Ilustrații de Ilon Wikland
Traducere din limba suedeză de Carmen Vioreanu și Laura Vioreanu


„Frățiorul și Karlsson de pe acoperiș” este povestea unui copil de șapte ani și a prietenului său imaginar, Karlsson de pe acoperiș. Pe o stradă foarte obișnuită din Stockholm, într-o casă foarte obișnuită, locuiește o familie foarte obișnuită. Există doar o persoană neobișnuită în toată casa, Karlsson de pe acoperiș, un domn foarte mic și rotofei, care poate zbura cu ajutorul unui motoraș de pe spinare. Frățiorul, cel mai mic dintre copiii familiei, și Karlsson de pe acoperiș trec împreună prin numeroase și amuzante peripeții.

 

Astrid Anna Emilia Lindgren (1907-2002) e o scriitoare suedeză de literatură pentru copii. Este autoarea unei serii de cărți foarte populare: "Frățiorul și Karlsson de pe acoperiș", "Frații Inimă de Leu", "Prințul Mio și căluțul fermecat", "Noi, copiii din satul gălăgios", "Pipi Sosețica" etc.

I-a fost acordat premiul "Hans Christian Andersen", una dintre cele mai importante distincții acordate scriitorilor de cărți de copii.

Cărțile ei s-au vândut în peste 150 milioane de exemplare.

 

fr----iorul---i-karlsson-de-pe-acoperi

Ultimele vanzari

Cele mai vandute