În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Ți-arăt eu

Ți-arăt eu

Pagini: 228

Format: 10,5 x 18 cm

An aparitie: 2008

ISBN: 978-973-645-296-3


 
 
nedisponibil
 
Ți-arăt eu

Chester Cain, un împătimit al jocurilor de noroc, ajunge la Paradise Palms pentru a petrece o vacanță liniștită și, la hotelul unde se cazează, este uimit de ospitalitatea cu care este tratat. Apoi, în dimineața următoare, se trezește cu un cadavru în cameră și cu mai mulți polițiști care-l așteaptă ... Romanul se citește cu sufletul la gură, cititorul abia având timp să constate și celelalte virtuți ale poveștii: mister, acțiune, suspans, umor – pe scurt, toate calitățile unei capodopere a genului.

 

James Hadley Chase (1906-1985) a fost un renumit și prolific autor londonez de thrillere – a scris în jur de 80 de volume, dintre care mai mult de 20 au fost ecranizate. Primul său roman „Nici o orhidee pentru Miss Blandish”, a fost considerat de George Orwell „un vis cu ochii deschiși, potrivit pentru o epocă a totalitarismului”.

 

i-ar--t-eu

Ultimele vanzari

Cele mai vandute