În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Legături periculoase: cum să recunoști un psihopat și să scapi din mrejele lui

Colectia: Zodiac
Legături periculoase: cum să recunoști un psihopat și să scapi din mrejele lui

Pagini: 312

Format: 13x20 cm

An aparitie: 2017

ISBN: 978-973-645-860-6


 
Pret in librarii:
28,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
25,20 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Legături periculoase: cum să recunoști un psihopat și să scapi din mrejele lui

   Ca specialist clinician în tulburări de personalitate din spectrul narcisist, sunt de părere că nimeni nu abordează acest subiect mai tranșant și cu mai multă profunzime a înțelegerii decât Claudia Moscovici în lucrarea ei atât de substanțial lămuritoare, Legături periculoase.
   Percepția ei are, cu adevărat, acuratețe clinică și luciditate. În Legături periculoase, Moscovici oferă cititorului șansa unică, dacă el sau ea se încumetă, de a pătrunde și de a înțelege mintea și schemele perverse ale personalităților de tip psihopat. Cu un periculos deficit de conștiință, psihopații sunt foarte predispuși la a comite, fără remușcare, tot felul de acte reprobabile împotriva celor din jur. În analiza pe care o face dinamicii acestei personalități bulversante și terifiante, și aplicându-și observațiile pe exemple moderne de psihopați tipici, din viața de zi cu zi, Moscovici a scris o carte ce poate aduce beneficii enorme oricui o citește (persoane curioase, fără pregătire de specialitate, sau clinicieni cu experiență) și este interesat de modul în care psihopații se insinuează în viețile altora, lăsând urme ale unui dezastru greu de imaginat. Prin Legături periculoase, Moscovici are o contribuție extrem de prețioasă, cu adevărat remarcabilă, în literatura dedicată psihopatiei.


Steve Becker,
expert/consultant în domeniul narcisismului și al psihopatiei

leg--turi-periculoase--cum-s---recuno--ti-un-psihopat---i-s---scapi-din-mrejele-lui

Ultimele vanzari

Cele mai vandute