Mintea absorbantă

Colectia: Educație
Mintea absorbantă

Pagini: 0

Format:

An aparitie: 2017 
Pret in librarii:
0,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
0,00 lei (TVA inclusa)
 
nedisponibil
 
Mintea absorbantă

Un nou titlu de mare succes din seria Montessori se pregătește să apară la editura Vremea. Mintea absorbantă a fost scrisă pe baza conferințelor pe care Maria Montessori le-a ținut în India, în anii celui de-al Doilea Război Mondial, și tratează importanța educării minții copilului încă din primele clipe de viață.

În această carte se vorbeşte despre energiile mentale, acelea care îi dau copilului capacitatea de a construi şi de a consolida în spaţiul câtorva ani, de unul singur, fără profesori, fără niciunul din procedeele educative obişnuite, toate caracteristicile personalităţii umane, chiar dacă este lăsat aproape singur şi chiar dacă adesea i se pun şi piedici.

Această victorie a unei fiinţe slabe din punct de vedere fizic, născută cu posibilităţi mari, dar practic fără ca în ea să se fi dezvoltat deja niciunul din factorii vieţii mentale, a unei fiinţe despre care se poate spune că porneşte de la „zero“, dar care într-un răstimp de şase ani depăşeşte toate celelalte fiinţe este, într-adevăr, unul din marile mistere ale vieţii.

mintea-absorbant

Ultimele vanzari

Cele mai vandute