În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Poveşti cu statui şi fântâni din Bucureşti

Poveşti cu statui şi fântâni din Bucureşti

Pagini: 320

Format: 13 x 20

An aparitie: 2010

ISBN: 978-973-645-383-0


 
Pret in librarii:
27,94 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
25,15 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Poveşti cu statui şi fântâni din Bucureşti

Poveştile cu statui şi fântâni din Bucureşti aduc noi detalii inedite despre podoabele, pierdute sau încă păstrate, ale oraşului. Poveştile sunt scrise cu aceeaşi acurateţe şi în acelaşi stil fermecător şi captivant, care ne-au încântat în precedentele volume ale seriei.

 

Victoria Dragu Dimitriu

Victoria Dragu Dimitriu a fost realizator la Redacția Culturală a Radiodifuziunii Române. A semnat emisiunile Atlas Cultural, Eminesciana, București - istorii scrise și nescrise, Arhipelagul București. A publicat volume de poezie și romane.

Din 2004 încoace, publică o serie de lucrări închinate Bucureștilor, volume de convorbiri cu locuitori ai Capitalei, care aruncă o lumină neașteptată asupra unor detalii pitorești, savuroase și adeseori importante ale istoriei urbei. Seria s-a bucurat de un succes binemeritat din partea publicului. Povești ale doamnelor din București, Povești ale domnilor din București, Alte povești ale Doamnelor și Domnilor din București, Poveștile unui Domn din București, Doamne și Domni la răspântii bucureștene au fost citite cu încântare și au contribuit nu numai la buna cunoaștere a istoriei Bucureștilor, ci și la sporirea dragostei locuitorilor pentru acest oraș neiubit și nedreptățit.

 

Varianta electronică poate fi comandată aici: www.elefant.ro

 

pove--ti-cu-statui---i-f--nt--ni-din-bucure--ti

Ultimele vanzari

Cele mai vandute