În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Să nu ne uităm strămoșii

Să nu ne uităm strămoșii

Pagini: 192

Format: 13 x 20

An aparitie: 2010

ISBN: 978-973-645-386-1


 
Pret in librarii:
15,41 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
13,87 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Să nu ne uităm strămoșii

Volumul "Să nu ne uităm strămoșii" este o călătorie poetică originală în preistoria țării și o declarație poetică de înalt patriotism. Structurată în două părți distincte, cartea este o evocare a timpurilor glorioase ale Daciei străbune conduse de marele rege Decebal (prima parte, intitulată "La moartea lui Decebal") și o meditație poetică personală despre trecut și prezent (partea a II-a, intitulată "Gânduri pro Dacia").

 

Ion Burcin

Ion Burcin, născut în 1935 pe plaiuri argeșene, în satul Marghia, este un prototip al luptătorului care, pus de destin în situații iremediabil adverse, își urmărește neabătut idealurile. Membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru activ al cenaclului literar new-yorkez "Mihai Eminescu" în cadrul căruia i-au fost lansate cele mai multe cărți, Ion Burcin este un modelator luminos al cuvântului, al expresiei artistice din sfera clasicismului.

 

s---nu-ne-uit--m-str--mo--ii

Ultimele vanzari

Cele mai vandute