Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Refuzul succesului. Succesul refuzului

Disponibilitate: În stoc

29,00 lei
26,10 lei

Român cu rădăcini neaoșe, germane și slave, ne propune o incursiune în povești adevărate cu persoane inventate. Un umor amărui însoțește trăiri, renunțări și nostalgii într-un parcurs alert, plăcut și nu lipsit de întrebări existențiale.

Inginer constructor la a treia generație, recunoscut în profesie, a fost preocupat de literatură, istorie și călătorii, care i-au îmbogățit viața. Prietenii și jocul de bridge l-au însoțit mereu, din tinerețe. Mâhnit și revoltat de comunism, este astăzi consternat de lipsa de substanță a societății românești și susține că numai educația și munca iscusită pot duce la progres.

„De ce scriu? Pentru cine? Și mai ales, câtă realitate și câtă ficțiune se strâng în aceste rânduri care se pretind factuale, deși probabil că, în timp, memoria a mai deteriorat din înlănțuirea și semnificațiile eveni-mentelor? De ce scriu? Pentru cine? Și, mai ales, câtă rea¬litate nedistorsionată a rămas din amintiri? Păi scriu pentru că acel „simt, deci exist” adoptat din frageda tinerețe de la André Gide are nevoie de o confir-mare. Și scriu pentru mine, chiar dacă undeva pândește nesiguranța acestei afirmații.”

Pagini: 238
Format: 13x20 cm
An apariție: 2020
ISBN: 978-606-081-010-0

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.