Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

În pregătire: Povestea unui refugiat din Basarabia

Iată povestea, nu istoria sau drama!, cu accent pe viața unui om obișnuit, cu reacții normale la absurditatea unor situații ale epocii. Chiar dacă personajul principal nu a fost nici repatriat, nici deportat, avem cel mai documentat text de până acum despre basarabenii refugiați.

În pregătire: Un scit de care perșii s-au temut

O antologie conțintând repere critice și istorico-literare, notă asupra ediției de Gabriela Duda, repere cronologice de Micaela Gulea și Ion Tarangul.

. „Marin nu e ușor de citit. Era dintre aceia care nu așteaptă ca gândul să fie gândit până la capăt, înainte de a fi scris. Își căuta gândul scriind. Îl aștepta scriind.” – Andrei Pleșu

În pregătire: Povești din Bellu

De ce am reconstituit cursul unor vieți stinse demult pornind de la monumentele lor funerare din Bellu? Pentru că în Bellu se mai păstrează, încă, dovezi că acești oameni au existat cu adevărat, că Dalles nu e doar o sală de spectacol în centru, că Poroineanu înseamnă mai mult decât un parc în Caracal și Cantacuzino nu e doar numele unui spital.

În pregătire: De bono coniugali, Violeta Barbu

O istorie a familiei din Țara Românească în secolul al XVII-lea, istorie în care sunt redate cutume de la curțile boierești și domnești, o pasionantă (de ce nu, indiscretă?) privire strecurată în intimitatea relațiilor conjugale din urmă cu sute de ani.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.