Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

În pregătire: București

Un remarcabil text al lui Carmen Sylva, dedicat Capitalei. De la primele impresii la sosirea în București până la descrierea evoluției orașului de-a lungul domniei primilor suverani ai României, mărturia reginei aduce în fața ochilor cititorului din zilele noastre priveliștea unei țări și a unui popor care au trecut fulgerător din Evul Mediu în cea mai avansată modernitate. 

În pregătire: Curentul Mediteraneean în arhitectura interbelică românească

Scrisă de arhitect Mădălin Ghigeanu, lucrarea de față încearcă să prezinte cele mai importante edificii în stil Mediteraneean din arhitectura românească a anilor 1930-1940, căutând în primul rând palatele regale, vilele regale sau princiare, casele unor demnitari, miniștri, scriitori, locuințele private ale arhitecților care au activat în acea perioadă, cât și lucrări de excepție.

În pregătire: Trăiesc pentru dans

Artista Emerită care are alura unei studente, silueta unui lujer – 49 kg la 1,66 înălțime, obrazul și zâmbetul proaspăt, de adolescentă – a trăit, poate într‑adevăr, viețile zecilor de personaje interpretate – minus una singură – cea particulară a Ilenei Iliescu. Dar le‑a contopit pe toate laolaltă, într‑o singură și fierbinte răsuflare, într‑un unic și mare moment care este cel al artei adevărate.

În pregătire: Pe sub nucii Mitropoliei

Despre strada Principatele Unite, locul în care locuințele în stil neoromânesc din anii 1920 sunt împrăștiate generos printre eclecticele case-vagon din Belle Époque, iar venerabile construcții din vremea Regulamentului Organic încă supraviețuiesc în liniște la umbra mini-blocurilor interbelice cu ornamente Art Déco.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.