Cumparaturi:
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

În pregătire: Emil Brumaru – Corespondența

O prietenie frumoasă între doi artiști ai cuvântului scris: Emil Brumaru și Petre Stoica. Volumul conține un dialog între Emil Brumaru și Fabian Anton despre relația cu Petre Stoica, dar și o serie de scrisori inedite adresate de Brumaru lui Stoica. Este o carte-document, care nu poate lipsi din biblioteca niciunui român.

În pregătire: Balurile din secolul al XIX-lea

În urmă cu o sută de ani, românul nu avea la îndemână tehnologia care-l distrează azi și-l ține totodată izolat de alți oameni. Cartea aflată În pregătire la Editura Vremea reînvie atmosfera secolului trecut cu ajutorul balurilor bucureștene, balul fiind pe atunci o adevărată instituție de socializare. Vestimentație, maniere, dansuri, subiecte de conversație și chiar descrieri amănunțite ale tratațiilor culinare - toate sunt redate într-un limbaj cursiv precum o poveste.

În pregătire: Jeni Acterian - Corespondența

Scrisorile cuprinse în paginile acestui volum au fost publicate inițial în urmă cu 15 ani, într-o ediție puternic „supravegheată“ de Arșavir Acterian care a eliminat în întregime unele epistole, iar din altele a omis pasaje întregi. Volumul aflat În Pregătire la Editura Vremea conține textul integral al epistolelor deja publicate, și în plus 20 de scrisori inedite adresate de Jeni Acterian familiei sale și lui Emil Cioran.

În pregătire: Ce mai e nou în București

O carte-album despre monumentele și clădiri nou apărute, după 1989. Veți fi uimiți să descoperiți un București contemporan, plin de locuri, monumente și obiective inedite nou inaugurate, cu o bogată viață cultural-artistică sau cu evenimente originale de tot felul. Și în special cu oamenii săi.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 13:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 100 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.