Cele mai vândute cărți ale Editurii Vremea în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2018 au fost:

1. Marea Unire pentru cei mici, Ana Iorga și Filip-Lucian Iorga


O cărticică foarte șic pentru cei mici, cu ilustrații colorate realizate după fotografiile pe care Samoilă Mârza, singurul om care a imortalizat momentele esențiale ale Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, le-a lăsat posterității.


2. Viața mea ca spioană, Katherine Verdery


Unul dintre cele mai așteptate titluri la Editura Vremea. Cartea este scrisă de o americancă, istoric antropolog, pe baza dosarului ei de la Securitate. Katherine Verdery a fost considerată de regimul comunist din România drept spion străin; după Revoluție, a intrat în posesia propriului dosar, dar i-a luat mai mult de zece ani să poate vorbi despre această experiență.


3. Un petic dispărut din București, Traian Doman


Acest album foto are o poveste interesantă. Traian Doman este profesor de istorie, dar în anii comunismului obișnuia să facă ceea ce era interzis: fotografia pe ascuns marile monumente și construcții ale Bucureștiului, multe dintre ele aflate pe lista distrugerilor puse la cale de Nicolae Ceaușescu și consoarta sa. Astfel, albumul redă în imagini colțuri dispărute ale Capitalei, dar și atmosfera din jurul dărâmării Bisericii Sfânta Vineri, spre exemplu.


4. Chipuri de lumină de la Mănăstirea Văratec, Zoe Dumitrescu-Bușulenga în dialog cu Fabian Anton


Cine susține că iubește, literatura, arta, într-un cuvânt cultura românilor, nu poate să nu aibă în bibliotecă această carte de excepție. Dialogurile redau chipurile tuturor românilor de seamă, de la scriitori până la oameni politici, care au trecut pragul Mănăstirii Văratec.


5. Flori din trecut. Regine și prințese regale ale României, Lelia Zamani și Emanuel Bădescu


Este vorba despre un album foto inedit, dedicat tuturor prezențelor feminine ale Casei Regale a României, surprinse în ipostaze oficiale, dar mai ales personale, de familie. Pagini din jurnalele prințeselor și reginelor, culise politice, întâmplări necunoscute publicului – toate gravitează în jurul pozelor alb-negru de o calitate totuși înaltă, în ciuda trecerii timpului.